Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η ιστοσελίδα απευθύνετε σε μαγαζιά που θέλουν να προσλάβουν κάποιον με τις ικανότητες μου.

http://www.pfotoset.gr/

Aπό την Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη σε φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση, για έναν ολοκληρωμένο Γάμο, ή Βάπτιση, ή Εκδήλωση, σε όλη την Ελλάδα.

Γάμος ; Βάπτιση ; pfotoset ...!

Στη πιο σημαντική μέρα της ζωής σας και των ωραιότερών σας αναμνήσεων, κάθε όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για μας η κάθε τελετή αποτελεί μια μοναδική πρόκληση, γι’ αυτό και προσεγγίζουμε με ιδιαιτερότητα την κάθε σας στιγμή. Αποφεύγουμε τα κλασσικά και τα στημένα, είμαστε λάτρεις της αυθόρμητης φωτογραφίας. Παντρεύουμε με επιτυχία την προσωπικότητα, το στυλ και το γούστο σας, ώστε να είναι εμφανής σε κάθε φωτογραφία μας, η προσωπική σας πινελιά!

Η αγάπη για την τέχνη, μας δίνει την δυνατότητα να σκηνοθετούμε με φαντασία και αισθητική ακόμα και τις πιο πρωτότυπες ιδέες σας. Εμείς θα είμαστε εκεί για να συνεργαστούμε και να προτείνουμε την σωστή καλλιτεχνική φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση. Με εμπειρία, ενθουσιασμό, τεχνογνωσία και με αισθητική, δημιουργούμε διαχρονικές εικόνες, που έχουν μία ενέργεια να θέλεις να της κοιτάς για πάντα.

Μπορείτε να καλέσετε καθημερινά στο τηλ. 6974005870 και θα σας επισκεφτούμε στον χώρο σας. Χαραλαμπίδης Χρήστος



Κτήμα Αγέρινο
http://www.ktima-agerino.gr/
Κτήμα Αγέρινο.